Adelaar Auto's

Slim in gebruik, overtuigend in design.

Uitdaging

Adelaar auto’s is een autobedrijf dat luxe auto’s verkoopt. De luxe van deze auto’s werd niet vertaald naar de oude website. Het visitekaartje wat Adelaar Auto’s in de showroom wel afgeeft, kon het online niet afgeven. Daarnaast waren de medewerkers veel tijd kwijt aan het plaatsen van de voertuigen op de website.

Oplossing

In samenwerking met de klant hebben we de opbouw van het design bepaald. Het is belangrijk dat de luxe auto’s op de best mogelijke manier weergeven kunnen worden. Daarom hebben we een slideshow gemaakt met daarin tot 50 foto’s van de auto. Door slimme codering kunnen de foto’s op de hoogste kwaliteit gepresenteerd worden zonder dat de website inlevert op snelheid. Dit hebben we gedaan door de foto’s pas te laden wanneer de gebruiker de slideshow opent.

De website draait op het Content Management System van Wordpress. Wij hebben unieke blokken op maat gemaakt met Javascript. Vervolgens zijn de pagina’s opgebouwd uit deze blokken. De blokken kunnen door de websitebeheerder gemakkelijk worden hergebruikt op andere of nieuwe pagina’s. Ook de inhoud van deze blokken zoals de tekst en afbeeldingen kunnen gemakkelijk worden bewerkt door de klant.

Verder hebben we een koppeling met VWE op maat gemaakt. VWE is een koppeling voor autobedrijven waarmee zij voertuigen op de online platformen kunnen uploaden zoals: Marktplaats, Autoscout24, Autotrader, Autotrack en Gaspedaal. De koppeling die wij hebben ontwikkeld maakt het voor de website beheerder mogelijk om de auto’s met één klik op de website te uploaden. Dit levert de medewerkers een aanzienlijke tijdsbesparing.

Vanwege het aantal voertuigen hebben we een filter gemaakt waarmee websitebezoekers hun zoekopdrachten kunnen filteren.

Omdat Adelaar Auto’s merkte dat veel klanten naar het aankoopproces informeerde, hebben we een pagina gemaakt waar bezoekers het aankoopproces van een auto kunnen bekijken. We hebben subtiele animaties toegepast waardoor de pagina levendig wordt en het concept van stapsgewijs beter tot uiting komt. De animatie is geschreven in Javascript React.

Tools

De website van Adelaar Auto’s maakt gebruik van de volgende tools en integraties:

  • VWE - voertuigkoppeling;

  • Facebook integratie - t.b.v. het plaatsen van occasions op Facebook;

  • Mailchimp - marketing e-mail integratie;

  • Tideo - chat functie;

  • AutomateWoo - marketing automatisering;

Resultaten

Adelaar Auto’s heeft een stijging in het aantal leads gezien van 20%. Naast het aantal leads krijgt het bedrijf veel positieve reacties van klanten op de uitstraling en werking van de nieuwe website. Mede dankzij deze uitstraling heeft Adelaar Auto’s, als enige autobedrijf in Nederland, een samenwerking aan kunnen gaan met financierder Santander.

Bekijk de live website

NA
Nusret AtmacaAdelaar Auto's
SV
Silvio VermeerSilvestre Etienne
RH
Rutger HennenMeubelzorg

“Het team van Zorrilla was erg fijn om mee samen te werken. Zijn hebben een prachtige website gerealiseerd die aansluit op onze behoeften. Ik heb in het verleden met andere bedrijven gewerkt, maar dat viel ons meestal tegen. Wij raden iedereen Zorrilla aan die een professionele website wil laten maken.”

Is jouw website corona-proof?

Haal jij het meeste uit jouw website? Ontvang een 100% GRATIS en vrijblijvend strategisch website consult (€ 500 waarde) die je helpt om meer leads en verkopen te genereren.

Gratis strategisch consult aanvragen