Website

We maken gebruik van de nieuwste webtechnologie waarmee we efficiënte en interactieve websites creëren. Wij beschikken over de middelen en ervaring om krachtige, op maat gemaakte websites te leveren.

"Wees geen Ferrari met Fiat motor"

Helaas is de webdesign-industrie "design gedreven". Dit betekent dat de meeste webdesigners en creatieve bureaus websites ontwerpen voor esthetische aantrekkingskracht en gebruikerservaring, maar niet noodzakelijk voor een hoge positie in zoekmachines. Om de hoogst mogelijke zichtbaarheid van zoekmachines te bereiken, moet een website worden ontworpen en ontwikkeld met een SEO-strategie op de eerste regel code.

We benadrukken onze klanten dat verkeer naar een website waardevoller en moeilijker kan zijn dan het ontwerp van de website zelf. Een potentiële klant de website laten bezoeken is slechts het halve werk. Zodra een bezoeker de website bereikt, moet de site er professioneel uitzien, vertrouwen wekken en gemakkelijk te navigeren zijn. Onze web designers, developers en SEO-experts zijn gespecialiseerd in het vinden van de balans tussen wat bezoekers willen zien en wat een zoekmachine zoals Google nodig heeft om een website te rangschikken. We zijn experts in het vinden van de balans tussen front-end gebruikerservaring en zoekmachinevriendelijk ontwerp, lay-out en codering.

Maatwerk met de nieuwste programmeertalen

Zorrilla maakt alle websites op maat en we gebruiken geen standaard sjablonen en produceren geen Front Page-achtige websites van lage kwaliteit. Al onze ontwerpen worden volgens de specificaties van onze klanten gemaakt door ervaren website-ontwerpers. Dit doen we door gebruik te maken van de nieuwste programmeertalen waaronder React JS. React JS is ontwikkeld door Facebook en wordt gebruikt door grote (technologie) bedrijven als Walmart, Instagram, Airbnb, Tesla en UberEATS. Dankzij de grote community achter React JS wordt het platform elke dag verder ontwikkeld. Een merkbaar voordeel van React JS is dat het de laadtijd van de website bijna nihil maakt.

Content Management System (CMS)

Bij ons ben je ervan verzekerd dat je werkt van een Content Management System (CMS). Met een CMS kun je realtime wijzigingen aanbrengen op de website. Wij vinden het belangrijk dat elke website voorzien is van een krachtige CMS, zodat je de content van je eigen website gemakkelijk zelf kunt beheren. Wordpress is de grootste en meest flexibele CMS ter wereld. Bovendien is Wordpress een open source code wat betekent dat iedereen de code kan inzien en dus kan controleren. Dit maakt Wordpress een zeer betrouwbare CMS en daarom werken wij al bijna 10 jaar met Wordpress.

Naast een CMS leveren wij websites standaard met een op maat gemaakt design - op basis van richtlijnen en specificaties van onze klanten, responsive design en onze eigen zoekmachine-vriendelijke codering.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Contact

NA
Nusret AtmacaAdelaar Auto's
SV
Silvio VermeerSilvestre Etienne
RH
Rutger HennenMeubelzorg

“Het team van Zorrilla was erg fijn om mee samen te werken. Zijn hebben een prachtige website gerealiseerd die aansluit op onze behoeften. Ik heb in het verleden met andere bedrijven gewerkt, maar dat viel ons meestal tegen. Wij raden iedereen Zorrilla aan die een professionele website wil laten maken.”