Webshop

We ontwerpen, bouwen en ondersteunen toekomstbestendige webshopplatforms. Met jaren ervaring zijn we bovendien een strategische webshop partner voor onze klanten.

Conversies zijn voor webshops als zuurstof voor mensen; onmisbaar. Het doel van een webshop is dan ook om de best mogelijke conversieratio te behalen. Wij hebben jaren ervaring met het bouwen en het zelf hebben van webshops. Nog voordat wij waren gestart met Zorrilla hebben wij meerdere succesvolle webshops gehad. Onze expertise gaat dus verder dan een strak design. Wij bouwen webshops met het oog op marketing en conversie optimalisatie. We weten welke plugins en integraties nodig zijn om webshops te bouwen die meer dan 100.000 producten en miljoenen bezoekers aankunnen.

We weten dat verkeer naar een website waardevoller en moeilijker kan zijn dan het ontwerp van de website zelf. Een potentiële klant de website laten bezoeken is slechts het halve werk. Zodra een bezoeker de website bereikt, moet de site er professioneel uitzien, vertrouwen wekken en gemakkelijk te navigeren zijn. Onze web designers, developers en SEO-experts zijn gespecialiseerd in het vinden van de balans tussen wat bezoekers willen zien en wat een zoekmachine zoals Google nodig heeft om uw website te rangschikken. We zijn experts in het vinden van de balans tussen front-end gebruikerservaring en zoekmachinevriendelijk ontwerp, lay-out en codering.

Maatwerk met de nieuwste programmeertalen

Zorrilla maakt alle webshops op maat en we gebruiken geen standaard sjablonen en produceren geen Front Page-achtige websites van lage kwaliteit. Al onze ontwerpen worden volgens de specificaties van onze klanten gemaakt door ervaren website-ontwerpers. Dit doen we door gebruik te maken van de nieuwste programmeertalen.

Content Management System (CMS)

Bij ons ben je ervan verzekerd dat je werkt van een Content Management System (CMS). Met een CMS kun je realtime wijzigingen aanbrengen op de website zoals nieuwe producten toevoegen of wijzigen. Wij vinden het belangrijk dat elke website voorzien is van een krachtige CMS, zodat je de content van je eigen website gemakkelijk zelf kunt beheren.

Voor elke webshop onderzoeken we de specifieke situatie en wensen van de klant. We kijken naar de voor -en nadelen van alle mogelijke webshop systemen zoals Shopify, WooCommerce en Magento. Vervolgens beslissen we gezamenlijk welk systeem het meest geschikt is. We leveren de webshop op met de belangrijkste plugins en koppelingen om direct te starten met verkopen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Contact

NA
Nusret AtmacaAdelaar Auto's
SV
Silvio VermeerSilvestre Etienne
RH
Rutger HennenMeubelzorg

“Het team van Zorrilla was erg fijn om mee samen te werken. Zijn hebben een prachtige website gerealiseerd die aansluit op onze behoeften. Ik heb in het verleden met andere bedrijven gewerkt, maar dat viel ons meestal tegen. Wij raden iedereen Zorrilla aan die een professionele website wil laten maken.”