Webapplicatie

We bouwen functionele, handige en visueel aantrekkelijke web applicaties die eindgebruikers een perfecte ervaring bieden. Met onze webapplicaties kunnen organisaties ontwikkelen en doelstellingen sneller bereiken.

Wat is een webapplicatie?

Een webapplicatie is een software die op de externe server is opgeslagen en via een internetverbinding in de webbrowser wordt geopend.

Webapplicaties kunnen sterk uiteenlopende doeleinden hebben. Webapplicaties kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor CRM, e-mail, administratiesoftware, ordersystemen, online agendabeheer, bankieromgevingen en intranet- en extranetomgevingen.

Voordelen

Het gebruik van webapplicaties biedt organisaties de mogelijkheid om hun bedrijfsprocessen te automatiseren. Zo kunnen webapplicaties zaken als communicatie binnen de interne afdelingen van een organisatie verbeteren, workflows stroomlijnen, kosten verlagen en handmatige fouten minimaliseren. Een webapplicatie kan er ook voor zorgen dat medewerkers veel meer tijd overhouden voor de zaken waar ze goed in zijn.

Omdat elke organisatie uniek is voldoet een standaard oplossing meestal niet. Wij helpen organisaties bij het optimaliseren en uitbouwen van hun bedrijfsprocessen met passende webapplicaties.

Webapplicaties die wij voor onze klanten ontwikkelen zijn:

  • Betrouwbaar;

  • Snel;

  • Uitbreidbaar;

  • Aanpasbaar;

  • Toekomstbestendig.

Software koppelen

Naarmate organisaties groeien, groeit ook het aantal software oplossingen. De verschillende software communiceert niet met elkaar waardoor veel handmatige handelingen ontstaan en bedrijfsprocessen omslachtig worden. Wij helpen klanten met het besparen van tijd en geld door de software oplossingen met elkaar te koppelen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Contact

NA
Nusret AtmacaAdelaar Auto's
SV
Silvio VermeerSilvestre Etienne
RH
Rutger HennenMeubelzorg

“Het team van Zorrilla was erg fijn om mee samen te werken. Zijn hebben een prachtige website gerealiseerd die aansluit op onze behoeften. Ik heb in het verleden met andere bedrijven gewerkt, maar dat viel ons meestal tegen. Wij raden iedereen Zorrilla aan die een professionele website wil laten maken.”